Vaksdal folkebibliotek sommaren 2017

Hovudbiblioteket på Dale har siste opningsdag før ferien tysdag 4. juli. Første opningsdag etter ferien er 15. august.
Biblioteket på Vaksdal har siste opningsdag 3. juli. På Vaksdal opner biblioteket att 14. august.

Vi ynskjer alle lånerane våre ein fin sommar!!!

Les meir »

Bli med på Sommerles 2017!

Bli med på sommarens kuleste lesekampanje. Frå 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommarles 2017, saman med born frå 300 kommunar i landet.

Norske folkeeventyr på 19 språk

Eit eventyrleg gratistilbod til alle barn i Vaksdal - heime, på skulen, eller i barnehagen!

Lån ei reisebok!

Biblioteket har eit godt utval reisebøker, både til turar i Noreg og til utlandet. Les deg opp!

Lån ei reisebok!

Inspirerande møteplass

Skrivekurs, litteraturtreff, slektsforskning og sjakkturneringar, Vaksdal bibliotek er ein inspirerande møteplass for litteraturinteresserte og andre.

Inspirerande møteplass