Opningstider i biblioteket i sommar

Biblioteket på Vaksdal har siste opningsdag måndag 25. juni. Første opningsdag etter ferien er måndag 6. august.
Biblioteket på Dale har siste opningsdag før ferien28. juni. På Dale opnar biblioteket opp att tysdag 7. august.

Les meir »

Biblioteket er stengt i påskeveka

Biblioteka på Dale og Vaksdal er stengde i påskeveka måndag 26. mars til og med måndag 2. april.

Norsk novellekunst

Tysdag 20. februar er det fyrste arrangementet i serien Norsk novellekunst, som er støtta av Nasjonalbiblioteket. Denne dagen kjem Kristian Hæggernes frå Bergen i biblioteket på Dale og presenterer den nye boka si, Ida & Oda og andre fortellinger. Kl. 18. Enkel servering, gratis inngang. Velkomen!

Les meir »

Offisiell opning av meirope bibliotek

Måndag 22. januar var det offisiell opning av det meiropne biblioteket i Vaksdal senter. Varaordførar Sigmund Simmenes sto for opninga.

Jula 2017 i biblioteket

Biblioteket på Dale har siste åpningsdag før jul torsdag 21. desember.
På Dale er første åpningsdag etter nyttår.
Biblioteket på Vaksdal har siste åpningsdag før jul 18. desember
På Vaksdal er første opningsdag etter nyttår 8. januar.
Biblioteka er stengde i romjula.

Jula 2017 i biblioteket

Norske folkeeventyr på 19 språk

Eit eventyrleg gratistilbod til alle barn i Vaksdal - heime, på skulen, eller i barnehagen!

Inspirerande møteplass

Skrivekurs, litteraturtreff, slektsforskning og sjakkturneringar, Vaksdal bibliotek er ein inspirerande møteplass for litteraturinteresserte og andre.

Inspirerande møteplass