Her er du: Vaksdal bibliotek > Aktuelt > Ukategorisert > Meirope tilbake! Defekt utlånsautomat

Meirope tilbake! Defekt utlånsautomat

AKTUELTpublisert 23.10.2023
GLADNYHEIT MEIROPE!
Meirope på Vaksdal filial har vore utilgjengeleg for publikum i halvannan veke. Biblioteksjefen beklagar verkeleg for ulempa. No er meirope tilgjengeleg att, men utlånsautomaten vår er diverre defekt. Ny utlånsautomat er bestilt. Det vil vere mogleg å låne bøker manuelt for dei som brukar meirope inntil me får på plass ny utlånsautomat og kvar måndag hjå bibliotekar. Me veit kor viktig denne tenesta er for lånarane og jobbar med å få på plass ny utlånsautomat so snart som mogleg. Takk for tålmodet!
Spørsmål sendast til biblioteksjef: maren.johanne.bordahl@vaksdal.kommune.no
Kan være en krusedull av tekst
Share This