Her er du: Vaksdal bibliotek > Aktuelt > Ukategorisert > Forfattartreff: Møt Kurt Johannessen og Øvingane!

Forfattartreff: Møt Kurt Johannessen og Øvingane!

AKTUELTpublisert 03.10.2023

Forfattartreff med Kurt Johannessen

Kom og høyr den folkekjære Dale-poeten og performancekunstnaren Kurt Johannessen på biblioteket på Dale. Dei leikne og undrande øvingsbøkene har fått enno ei bok i serien: «Andre andre andre andre øvingar». Forfattaren les og fortel.
Stad: Hovudbiblioteket på Dale
Kortid: 17.oktober kl. 18:00
Passar for alle – båe liten og stor!
Kurt Johannessen har nyleg gitt ut boka Andre andre andre andre øvingar i  øvings-serien. Den fyrste kom i 1994, så 2001, 2012, 2015 og no 2023. Kurt vil lesa frå alle bøkene i serien og fortelle om arbeidet med dei ulike bøkene. Han har gitt ut bøker på eige forlag sidan 1984.
Share This